المقادير: لفه جلاش - سمنه - لحمه مفرمه معصجه - جبنه موزاريلا - طماطمتين مقطعين - زيتون
[color="Indigo"] الطريقه : - اولا بنجيب لفه الجلاش ونقسمها نصين بالعرض علشان باستخدم صينيه صغيره بالشكل ده/COLOR]
_ بنجيب صينيه ونحط فيها شويه سمنه وبعدين نجيب الجلاش ونحط واحده جلاش وعليها السمنه بالتوالي لحد ما استعملت اكتر من نص الجزء الاول بشويه وبعدين نحط عليها جبنه مزاريلا والطماطم والزيتون بالشكل ده
_ وبعدين نغطيها بكميه مناسبه من طبقات الجلاش والسمنه ونحط اللحمه المفرومه اللي احنا معصجينها وشويه جبنه وباقي الطماطم والزيتون وده شكلهم
_ ونغطيه بباقي الجلاش مع وضع السمنه بين كل طبقه والتانيه ولما نخلص نقطعه لمربعات ونرش علي الوش سمنه
_ وطبعا نكون مولعين الفرن علي درجه حراره 400 فهرنتهايت وندخل بيه في الفرن ونسيبه لحد مايستوي وقبل ما نخرجه بشويه نحط عليه كوب لبن وندخله الفرن تاني في الرف العلوي لحد ما يتشرب اللبن والوش يحمر وده الشكل النهائي
[color="Indigo"] الطريقه : - اولا بنجيب لفه الجلاش ونقسمها نصين بالعرض علشان باستخدم صينيه صغيره بالشكل ده/COLOR]
_ بنجيب صينيه ونحط فيها شويه سمنه وبعدين نجيب الجلاش ونحط واحده جلاش وعليها السمنه بالتوالي لحد ما استعملت اكتر من نص الجزء الاول بشويه وبعدين نحط عليها جبنه مزاريلا والطماطم والزيتون بالشكل ده
_ وبعدين نغطيها بكميه مناسبه من طبقات الجلاش والسمنه ونحط اللحمه المفرومه اللي احنا معصجينها وشويه جبنه وباقي الطماطم والزيتون وده شكلهم
_ ونغطيه بباقي الجلاش مع وضع السمنه بين كل طبقه والتانيه ولما نخلص نقطعه لمربعات ونرش علي الوش سمنه
_ وطبعا نكون مولعين الفرن علي درجه حراره 400 فهرنتهايت وندخل بيه في الفرن ونسيبه لحد مايستوي وقبل ما نخرجه بشويه نحط عليه كوب لبن وندخله الفرن تاني في الرف العلوي لحد ما يتشرب اللبن والوش يحمر وده الشكل النهائي
ودي صوره اقرب
والطبق ده للفتوكات حبايب قلبي اللي بجد بحبهم كلهم في الله
0 comments:
Post a Comment