صدور فراخ محشيه بالخضار والسبانخ والكريمة

Thursday, June 24, 2010




الطريقه

حضرى صدور فراخ كبيرة ولا تكون رقيقة يعنى كامله واتزعى الحروف الزائدة ( سوف تستخدم)
قطعى جزر بالطول وكرفس بالطول



ادخلى سكين وافتحى قلب القطعه
اعملى بهارات من الزعتر والشبت وملح وفلفل اسود قرفه جنزبيل سويه شطة لو بتريدى

ادخلى قليل من البهارات فى الفتحة ثم ادخلى ماتريدى من الجزر والكرفس



خذى الحروف الزائدة من الصدرو
قطعى معهم قليل من الجزر والكرفس وبصلة ومعاهم من البهارات
وفى طاسه كبيرة تكفى الكميه ضعى قليل من السمن والزيت معا ممكن 3 معالق فقط

وحمرى معها هاالخلطة


وعندما يتحمروا كويس اركنيهم بحرف الصنيه او احرجيهم بطبق

خذى الصدور وغلفيها بالدقيق وحمريها فى نفس الطاسه بنفس الزيت والسمن لا تزيدى



قلبى الصدور بخفه لحين تتحمر


ضعى ربع كوب نت الماء فى احرف الصنيه
اقفلى عليها غطاء واخفضى النار كى تستوى

ضعى كوب من السبانخ سواء طازج مقطع قطع صغيرة او ديب فريز



بعد 5 دقايق ضعى كوب كريم طبخ



واتركيها قليلا على النار ليندمح الكل

وقدميها مع رز ابيض

0 comments:

Post a Comment

 
 
 

ADS

Ads

ADS